ניהול לידים

דף הבית » ניהול לידים
כל עסק ששואף להגדיל את הרווחים שלו ולצמוח, מוכרח להבין שהוא צריך להיות עסק יעיל. כפועל יוצא מכך כאשר עסק מעוניין להתייעל הוא מוכרח לנהל נכון את הלידים שלו.  וכדי לנהל את הלידים בצורה מסודרת ואחראית צריך מערכת CRM.

מערכת מתקדמת לניהול לידים

כל עסק ששואף להגדיל את הרווחים שלו ולצמוח, מוכרח להבין שהוא צריך להיות עסק יעיל.

כפועל יוצא מכך כאשר עסק מעוניין להתייעל הוא מוכרח לנהל נכון את הלידים שלו.  וכדי לנהל את הלידים בצורה מסודרת ואחראית צריך מערכת CRM. מערכת CRM עוזרת לרכז את כל המידע על הלקוחות. אם זה בהיסטוריית מכירות, תיעוד של שירות הלקוחות, החזרים ויצירת קשר עם שירות הלקוחות. כל המידע נאסף במקום אחד. איסוף והבנת המידע הוא משמעותי. במציאות בה אנו חיים ידע הוא כוח והידע הוא הדאטה שלנו על לקוחותינו. לא על מנת לעשות בו שימוש לרעה. אלא להתייעל כל הזמן ולשמור על קשר עם הלקוח. כאשר למשל נציג המכירות מטעם החברה ניגש לטפל בלקוח, במידה ויש לו ידע מקדים סיכויי סגירת העסקה עולים. הוא נשמע מקצועי יותר, בקיא בנושא, יודע איך קוראים ללקוח ורק זה בפני עצמו הוא ערך חשוב.

איך עובדת מערכת ניהול לידים?

לידים, הם למעשה פרטים של לקוחות פוטנציאליים. הפרטים מגיעים אל מערכת ניהול לידים דרך מקורות פרסום שאנחנו בוחרים להופיע בהם או לפרסם. את כל הלקוחות הפוטנציאליים צריך לנהל ולשמר באופן מסודר. צריך לזכור כי ברגע שאתם מתעכבים עם פנייה חזרה אליהם או שאם כבר פניתם אליהם אך אתם מעבירים רושם מהוסס.. אותו לקוח פוטנציאלי עובר למתחרה. זמן זה כסף.  במידה וכבר התחלתם לנהל את המאגר באופן תקין יש לעקוב אחר תהליכי המכירה ולוודא כי ההחזר על ההשקעה משתלם. לצורך כך משמשת מערכת לניהול לידים. מערכת ניהול לידים משמשת את נציגי המכירות מהרגע שבו הלידים נקלטו במערכת ועד לשלב המכירה ומאוחר יותר, השלב שלאחר המכירה. במידה וללקוח יש בעיה עם המוצר או שירות או שהוא נדרש לתמיכה כזו או אחרת בשירות.

כיצד מערכת לניהול הלידים טובה לנו:

  • יש לנו מקום אחד בו נוכל למצוא את כל הלידים שזורמים אלינו ממקורות שונים.
  • תיעוד
  • מתן סטטוס לכל ליד. למשל האם יש לחזור אל הלקוח בעוד כשבוע כי הוא מתלבט בשלב זה
  • בקרה על תהליכי המכירה- רכישות, החלפות, החזרות
  • רווחים- על ידי שימור לקוחות בטווח הארוך נגדיל את מספר המשתמשים וכפועל יותר רווחים.
אולי יעניין אותך גם...
בעולם ניהולי קשרי הלקוחות, העמוס תוכנות ושיפורים, תוכנה אחת בולטת מעל ליתר: בואו להכיר את Microsoft Dynamics CRM.
ההחלטה על רכישת מערכת Dynamics CRM היא החלטה חשובה שכוללת שיקולים רבים. אבל, אל הליך ההתאמה ורכישת הרישיון של המערכת מצטרף גם הליך ההטמעה של המערכת בתוך הארגון. אז מהו אותו תהליך הטמעה ומה הדגשים בעת ביצוע הליך הטמעה שכזה?
מערכות Microsoft Dynamics CRM כבר מזמן הפכו לכלי העבודה העיקרי של ארגונים רבים מסביב לעולם. הליך ההתאמה וההטמעה של המערכת מוכרים לכולם אבל עדיין ישנם כמה דגשים חשובים שבלעדיהם הליך השילוב של המערכת בארגון עלול להפוך למעמסה מורכבת במיוחד.
שוק מערכות CRM סוער יותר מאי פעם, מאז כניסתה של חברת Microsoft לשוק השוק נפתח ולא מפסיק לספק לנו חדשות. המלחמה בין 2 המעצמות Microsoft CRM & Salesforce והגודש של מערכות מקומיות, מספק לנו כצרכנים מערכות תוכנה וטכנולוגיות מתקדמות לקידום השיווק והמכירות שלנו.
לאור פניות רבות של לקוחות וכן לאור ערפל הגדול שיוצרים ספקים שונים בנושא תמחור עלויות תוכנה החלטנו להוציא מסמך המסכם ככל שניתן את הדעות בעד ונגד השכרת תוכנה. המסמך בא על מנת לתת למשתמש המתלבט, כלים לקבלת החלטה.
יש תקופות שבהן נדמה שאנחנו מוקפים סקרים, והדבר נכון במיוחד אחת לכמה שנים, לקראת בחירות לכנסת. אז נכנסת המדינה כולה לתזזית סקרנית, ואמצעי התקשורת מפרסמים סקר אחר סקר, בתקווה לחזות בהצלחה את תוצאות הבחירות. רובנו נתקלנו פה ושם במושגים מעולם הסקרים, וסביר להניח שגם בסוקרים טלפוניים שביקשו לשאול לדעתנו או להיכרותנו עם נושא או מוצר מסוים.
phone icon
webthenet עיצוב ובניית אתרים

כמה פרטים קטנים

דילוג לתוכן